Deprem Uygulama ve Araştırma Merkez (DUAM) Müdürü Doç.Dr. Çağlar ÖZKAYMAK, Afyon Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen “Depremi Tanıyormusun?” başlıklı seminere konuşmacı olarak katıldı. 11 Aralık 2019 tarihinde Yüksekokul Seminer Salonunda gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda Yüksekokul öğrencisi ve öğretim elemanları katıldı. Depremlerin oluşumu ve korunma yöntemleri üzerinde konuşan Merkez Müdürümüz, Afyonkarahisar ve çevresinin depremselliği ve Deprem Zararlarını minimuma indirebilmek için yapılması gereken çalışmalardan da bahsetti. Daha sonra söz alan DUAM Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Veli BAŞARAN Depreme Dayanıklı Yapı Teknolojisi başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Seminer, AFAD Afyonkarahisar Personeli ve Sivil Savunma Uzmanı Vahit YILDIZ’ın “Deprem yönetimi, deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler” konusundaki konuşması ile sona erdi. DUAM, Deprem konusundaki hassasiyetlerinden dolayı, Afyon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim MUTLU ve seminer düzenleme kuruluna teşekkür eder.

DUAM Müdürlüğü

Seminer Programı