Merkez Müdürümüz Doç.Dr. Çağlar ÖZKAYMAK, 9.12.2020 tarihinde “Deprem Uyarır  Bilinç  Kurtarır” adlı  e-twinning projesi kapsamında proje ortak okulları ve öğrencileri ile online söyleşi ve seminer etkinliğine katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan eTwinning projesi, Eğitimin geliştirilmesine yönelik fikir, uygulama ve dileklerin paylaşılması amacıyla okul, öğretmen ve öğrencilerin bir platformda buluşturulmasını amaçlamaktadır. Etkinliğe, proje ortak okullarından Agrı- Ağrı  Bilsem, Mersin- Anamur Ortaokulu, Istanbul- Spor Toto Teşkilâtı  Ortaokulu, Afyonkarahisar-Afyon İstek Okulları, Gaziante-Elif Ortaokulu, Kayseri- 75. Yıl  Muhibe Germirli Ortaokulu, İzmir- İtü Gelistirme Vakfı  Ortaokulu, Ordu- Havluiçi  Ortaokulu, Zonguldak-  Barbaros Kutlutlutaş Ortaokulu proje sorumlusu öğretmenleri ve ilgili okulların öğrencileri katılmıştır. Etkinlik kapsamında Geçmişten Günümüze Deprem Kavramı, Depremlerin Oluşum Mekanizması, Deprem Sırasında Meydana Gelen Olaylar ve Deprem Zararlarını Azaltmak İçin Yapılması Gerekenler konularında online sunum yapan Merkez Müdürümüz, daha sonra katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak söyleşiye katkıda bulundu. DUAM Müdürlüğümüz, e-twinning projesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, sevgili öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diler.

10 Aralık 2020, Perşembe 444 kez görüntülendi