2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı akademik başarıyı artırma faaliyetleri kapsamında, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından organize edilen Kariyer Günleri 1. Etkinliği 14 Ekim 2022 günü Afyon Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi. AKÜ DUAM Merkez Müdürü Prof.Dr. Çağlar ÖZKAYMAK’ın da katıldığı etkinliğe, AKÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Gökhan GÖRHAN, Dr.Öğr.Üyesi Senem GÜNER, Dr. Öğr.Üyesi Mehmet KILINÇ, Dr.Öğr.Üyesi Süleyman GÜCEK, Araş.Gör.Dr. Nazan YILMAZ, Araş.Gör. Ali Kemal AY, Araş.Gör. Sezin BARIN, Araş.Gör. Burak ARSEVEN, Araş.Gör.Ömer Gökberk NARİN, Araş.Gör. Mustafa GÜRSOY, Araş.Gör. Recep Kurtuluş katıldı. Amacı, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerini ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onlara bu meslekler hakkında bilgi vermek olan Kariyer Günleri Etkinliği, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılarının Fakülteyi tanıtıcı sunumları ile başladı. Daha sonra sıra ile söz alan Mühendislik Fakültesinin tüm bölümlerini temsil eden katılımcılar, kendi bölümleri ile ilgili olarak öğrencilere bilgiler vererek önerilerde bulundu. Etkinlik katılımcılara teşekkür plaketlerinin verilmesi ile son buldu. Merkezimiz, organizasyon ve nazik davetlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Hayati DUMAN’a ve ARGE Birimi Öğretmeni Sayın Filiz ORUÇ ÖZKAYMAK’a teşekkür eder.

19 Ekim 2022, Çarşamba 176 kez görüntülendi