İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) ön hazırlık bilgilendirme toplantısı 11.02.2020 günü İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü TAMP toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) Türkiye Ofisi Başkan Yardımcısı Yuichiro TAKADA,  Japonya Uluslararası İşbirliği Sistemi Teknik Danışmanı Shoji HASEGAWA, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat ÖNER,  AKÜ Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özkaymak, AKÜ, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü, DSİ 183. Şube Müdürlüğü,  Afyonkarahisar Belediyesi İmar, Fen ve İtfaiye birimlerinin teknik personeli ile ATSO temsilcisi katıldı.

14.02.2020 günü ise, Afyonkarahisar İl Risk Azaltma Planının hazırlanma süreci ve risk azaltma planları ve Japonya örneği hakkında Japonya Uluslararası İlişkiler Sistem Danışmanı Shoji HASEGAWA tarafından İlimiz kamu kurum ve kuruluş yönetici ve temsilcilerine yönelik seminer AFAD Afyonkarahisar İl Müdürlüğümüz konferans salonunda seminer gerçekleştirildi.

 

17 Şubat 2020, Pazartesi 434 kez görüntülendi